What is your definition of an œEveryday Leader?

 

What is your definition of an œEveryday Leader?

 

 

Submit a 1, double-spaced paper answering the following questions:

1. What is your definition of an œEveryday Leader?

2. Describe a time when someone encouraged or inspired you.

3. Did you do anything differently as a result of this interaction?

4. How can you be a everyday leader:

a. Among your peers?

b. With other nurses?

c. With patients and families?
please answer these questions. If you have trouble opening the video. email me immediately

Study plan for Exam 1 OBGYN class

Sunday Sept. 6/15Planned time;  Actual time    12:00-2:00pm (2 hours)    12:00- 1:30 pm                                                                 done
“    Study  Chapter 10 Fetal development & Genetics ( p. 283- 290)
2:15-3:15pm (1 hour)  2:15-3:00 pm
“    Do prep U questions for chapter 10
4:30-6:30pm (2 hours)  5:00 “ 6:30 pm
“    Study  Chapter  11 Maternal Adaptation during pregnancy
6:45-7:45pm ( 1 hour)6:45 “ 7:45 pm
“    Do prep U questions for Chapter 11

Monday Sept. 7/15
8:00- 10:00am (2 hours)8:00- 10:00 am
“    Study Chapter 5 Sexually transmitted infection
11:00- 12:00pm ( 1 hour)11:00- 11:30 pm
“    Do prep U for  chapter 5
2:00- 4:00pm ( 2 hours)2:00-4:00 pm
“    Study chapter 12  Nursing management during pregnancy (  pp. 338-386)
4:30- 5:30 pm( 1 hour)4:30 “ 5:30 pm
“    Do prepU for chapter 12
6:00- 7:30pm ( 1.5 hours)6:00 “ 7:00 pm
“    Do and review VSIMS modules for the exam
8:00- 9:30pm ( 1.5 hours)Could not do this
“    Review Chapter 10 & 11

Tuesday Sept. 8/15
6:00- 7:30pm ( 1.5 hours)6:00 “9:00 pm
“    Review Chapters 5, 12
8:00- 10:00pm ( 2 hours)
“    Practice NCLEX questions on Maternity from pp. 298-343

Wednesday Sept. 9/15
6:00- 9:00 pm( 3 hours)6:00 “9:00 pm
“    Practice more NCLEX questions
9:30- 10:30pm ( 1 hour)Did not do it
“    Study ABG

Thursday Sept. 10/15
8:00- 12:00pm (4 hours)8:00 “ 12:00 pm
“    Review materials for the exam
1:00- 3:00pm ( 2 hours)1:00 “ 3:00 pm
“    Review Prep  U and VSIM module
3:45-5:45pm ( 2 hours)3:45 “ 5:45 pm
“    Study Mechanical ventilation
6:00- 9:00pm ( 3 hours)6:00 “ 9:00 pm
“    Final review before the exam

Friday ( Big Day!!!!!!!)
Exam 1 OBGYN on Sept 11. 2015 at 9A.MMade 86% on my test.

write a paragraph discussing any changes you plan to make in studying for you next test.

SUN    MON    TUE    WED    THU    FRI    SAT                Actual weekly totals
Plan    Plan    Plan    Plan    Plan    Plan    Plan                        Actual done
6 A.M.    Maint. ( brushing, prayer) Same    Maint. ( brushing, prayer) Same    COM( drive to Harris Methodist Fort worth) 6 am- 6:50 am    COM( drive to work) same    Maint.(  brushing, prayer, and breakfast) Same    Maint.( brushing, prayer) same    Maint.(  brushing, prayer, and breakfast) same                Lecture ( LEC)    8    8
7 A.M.    Maint.( meal preparation, eating) Same    Maint.( meal preparation, eating) Same    CLN ( OBGYN clinicals) 7 am-8 am    JOB( nursing tech at Big Baylor) 7 am- 10 pm    PS ( review all the materials for exam 2) 7 am- 7:45 am    Maint.( meal preparation and breakfast) same    COM( drive to work) same                Clinical ( CLN)    9    9
8 A.M.    R &R (choir practise) Same    PS( Prep U for Ch 20) Did Prep U for ch 19 and 20  8 am- 8:50 am    CLN ( OBGYN clinicals) 8am- 9 am    JOB( nursing tech at Big Baylor) 7 am- 10 pm    PS ( review all the materials for exam 2) 8 am “ 8:45 am    COM( driving to UTA) same    JOB ( nursing tech at Big Baylor) 8 AM- 10:15 AM                Personal study ( PS)    35    36
9 A.M.    R &R (choir practise) Same    PS( Review Ch 20 material for exam 2) 9 am- 9:50 am    CLN ( OBGYN clinicals) 9 am-10 am    JOB( nursing tech at Big Baylor) 7 am- 10 pm    PS ( review all the materials for exam 2) 9 am- 9:45 am    LEC( exam 2 OBGYN) 9 AM “ 10:15 AM    JOB ( nursing tech at Big Baylor) 8 AM- 10:15 AM                Commute( COM)    7    7
10 A.M.    R &R (choir practise) Same    PS( Ch 11 pg 321-322 , Box 11.2) 10 am -10:45 am    CLN ( OBGYN clinicals) 10 am -11 am    JOB( nursing tech at Big Baylor) 10am -10:15 am 15mins break    PS ( review all the materials for exam 2) 10 am- 10:45 am    LEC( exam 2 OBGYN) 9 AM “ 10:15 AM    JOB ( nursing tech at Big Baylor) 10:15  AM “ 10:30 AM 15 MINS BREAK                Job    24    24
11 A.M.    R &R (choir practise) Same    PE ( weight lifting workout)  I was not able to workout because needed to complete more materials    CLN ( OBGYN clinicals) 11 am “ 12 pm break time    JOB( nursing tech at Big Baylor) 10:30 am- 12 pm    PS ( review all the materials for exam 2) 11 am- 11:45 am    LEC( Anterpartum lecture) 11 AM- 12:30 pm    JOB ( nursing tech at Big Baylor) 10:30am “ 12 pm                Maintenance( Maint.)    26    24
12 A.M.    R &R (choir practise) Same    Maint.( shower, lunch eating) same    CLN ( OBGYN clinicals) 12 pm “ 1 pm    JOB( nursing tech at Big Baylor) lunch time    PE( cardio workout) 12 pm- 1:25 pm    LEC( Anterpartum lecture) 11 AM- 12:30 pm    JOB ( nursing tech at Big Baylor) LUNCH TIME                Physical exercise ( PE)    5    6
1 P.M.    R &R (choir practise) Till 1:30 pm    PS( Ch 12 pg 353-354) 1:15 pm -2 pm    CLN ( OBGYN clinicals) 1pm -2 pm    JOB( nursing tech at Big Baylor) 1pm -4 :15 pm    Maint.( meal preparation and lunch) 1:30 pm “ 2 pm    Maint.( lunch time) 12:30 PM “ 2PM    JOB ( nursing tech at Big Baylor) 1 pm- 4: 15 pm                Rest & Receration( R&R)    11    11
2 P.M.    PS ( Ch 19 pg 603-617 OBGYN )  2 pm-2:45 pm    PS(  Ch 21 pg 804-806) 2:15 pm- 3pm    CLN ( OBGYN clinicals) 2 pm- 3 pm post conference    JOB( nursing tech at Big Baylor) 1pm -4 :15 pm    R &R ( netflix movie, and spending time with kids) 2 pm “ 3pm    LEC( continue Anterpartum lecture) 2PM “ 4:45pm    JOB ( nursing tech at Big Baylor) 1 pm- 4: 15 pm                Sleep    43    43
3 P.M.    PS ( Ch 19 pg 618-632 OBGYN ) 3 pm-4 pm    PS( review materials Ch 11, 12, 21) 3 pm- 3:45 pm    CLN ( OBGYN clinicals) 3 pm “ 4 pm PC    JOB( nursing tech at Big Baylor) 1pm -4 :15 pm    R &R ( netflix movie) 3pm “ 4 pm    LEC( continue Anterpartum lecture) 2PM “ 4:45pm    JOB ( nursing tech at Big Baylor) 1 pm- 4: 15 pm                    168    168
4 P.M.    PS ( Ch 19 pg 633-646 OBGYN ) 4:15 pm- 6 pm    R & R( TV shows and spend time with kids) 4 pm “ 5:30 pm spend a little longer    COM( driving back) same    JOB( nursing tech at Big Baylor) 4:15 -4:30 pm 15 mins break    PS(  Journal 1 for vital skills class  4 pm “ 4:45 pm    LEC( continue Anterpartum lecture) 2PM “ 4:45pm    JOB ( nursing tech at Big Baylor) 4:15 pm “ 4:30 pm                Manoj Abraham
5 P.M.    PS( Prepu questions for Ch 19) I was able to do this because ch 19 was longer    PS ( Ch 13 Pg 393-405) 5:30 pm “ 6:20 pm    PE( yoga) 5:15- 6 pm    JOB( nursing tech at Big Baylor) 5 pm- 7 pm    PS( Pyramid Point assignment) 5 pm “ 5:45 pm    LEC( continue Anterpartum lecture) 2PM “ 4:45pm LEFT US EARLY FROM CLASS    JOB ( nursing tech at Big Baylor) 4:30 pm “ 7 pm
6 P.M.    PE ( cardio workout) 6 pm- 7:15 pm    PS ( Ch 13 Pg 406-418) 6:25 pm -7:15 pm    Maint.( shopping for grocery) 6 pm “ 6:45 pm    JOB( nursing tech at Big Baylor) 5 pm- 7 pm    PS( Weekly calender evaluated assignment) 6 pm “ 6:50 pm    COM ( driving back home) 5:15 PM “ 5:45 PM    JOB ( nursing tech at Big Baylor) 4:30 pm “ 7 pm
7 P.M.    PS ( Review Ch 19 materials for exam 2) 7:30 pm  -8 pm    PS( Prepu questions for Ch 13) 7:20 pm “ 8:30 pm    PS( Ch 14 Pg 441- 463) 8 pm “ 8:45 pm did a switch     COM ( driving back) same    PS (Five Day test plan evaluate assignment) 7 pm- 8 pm    PE( swimming) I STARTED MY WORKOUT EARLY AND WENT LONGER 6 PM “ 7:45 PM    COM( driving back to home) same
8 P.M.    Maint.( shower, meal preparation and eating) 8 pm “ 9:30 pm    Maint.( shower, meal preparation and eating) 8:30 pm- 9:00 pm    Maint.( shower, meal preparation and eating) 7:15pm- 8 pm    Maint.( shower, meal preparation and eating) 8 pm- 9 pm    Maint.( shower, meal preparation and eating) 8 pm- 9 pm    Maint.( shower, meal preparation and eating) 8 pm- 9 pm    Maint.( shower, meal preparation and eating) 8 pm- 9 pm
9 P.M.    PS( Ch 20 Pg 648-678 ) 9:30 pm-10 pm    PS( review ch 13 for exam 2) 9 pm-10 pm    PS( prepu questions for ch 14) 9 pm-9:45 pm    PS( practise NCLEX questions on maternity) 9 pm- 9:45 pm    PS ( final review for exam 2) 9 pm -9:45 pm    R & R( family time with kids) 9 PM- 11 PM    PS( review all the materials from exam 1& 2 for HESI exam) 9 pm “ 11 pm
10 P.M.    PS( Ch 20 Pg 679- 704) ) ( 10 pm-10:45 pm)    PS ( Ch 14 Pg 420-440 ) 10 pm- 10:45 pm    PS( review ch 14 for exam 2) 10 pm-10:45 pm    PS( practise NCLEX questions on maternity) 10pm- 10:45 pm    PS ( final review for exam 2) 10pm “ 10:45 pm    R & R( family time with kids) 9 PM- 11 PM    PS( review all the materials from exam 1& 2 for HESI exam) 9 pm “ 11 pm
11 P.M.    Maint.( family prayer) same    Maint.( family prayer) same    Maint.( family prayer) same    Maint.( family prayer) same    Maint.( family prayer) same    Maint.( family prayer) same    Maint.( family prayer) same
SLEEP    SLEEP    SLEEP    SLEEP    SLEEP    SLEEP    SLEEP

Place New Order
It's Free, Fast & Safe

"Looking for a Similar Assignment? Order now and Get a Discount!

Scroll to Top